Trouwen

Het moment van jullie leven. Dat iedereen zich over tientallen jaren nog herinnert. Remise is een officiële trouwlocatie.

Van ceremonie tot feest.

Geef elkaar het ja-woord omringd door jullie geliefden. Onze prachtige locatie heeft een moderne uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven.

Het sfeervolle, warme interieur met moderne accenten heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Onze aanpak is persoonlijk en wij zijn altijd erg betrokken bij jullie gasten.

Gelegen centraal in Brabant is het de perfecte locatie voor jullie dag!

Perfect verzorgde dag

Een huwelijksdag is een bijzondere aangelegenheid. Er moet ontzettend veel geregeld en gepland worden. Bij Remise weten we daar alles van, daarom nemen wij de zorg uit handen voor een perfect verzorgd huwelijksfeest. Als er één dag in je leven perfect moet verlopen dat is het wel de dag waarop je trouwt. Jullie trouwdag die je nooit vergeten mag.

Onze locatie leent zich perfect voor jullie ceremonie, diner en feest. Ook kunnen wij jullie trouwdag op locatie verzorgen.

Een unieke ervaring

Wij staan bekend om de kennis en expertise die wij toepassen tijdens alle fases in de organisatie van jullie bruiloft. Tegenwoordig gaat het niet meer enkel om de locatie; het gaat om de unieke ervaring die hier gecreëerd wordt en pas tot stand komt als alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Contact

Wil je weten wat Remise voor je kan betekenen?
Wil je onze locatie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.