Kerstmenu.
Reserveren kan via info@remise.nl of Tel. 0416-372393Alleen mogelijk op reservering.
Voorgerecht:
Carpaccio van ossenhaas
truffelmayonaise en kaas krullen
of
3 luik van wild
wildham, reerug en wildpaté met vijgencompote
of
Tonijntartaar
met gamba’s en sojadressing
Soepen
Tomatensoep
of
Wildbouillon
met bospaddenstoelen
of
Pompoensoep
met diverse soorten noten
Hoofdgerecht:
Kalfsoester
met een bospaddenstoelensaus
of
Zeebaarsfilet
zeekraal en kreeftensaus
of
Hertenbiefstuk
met een saus van rode port en preiselbeeren
Dessert:
Grand dessert
een heerlijkheid van zoetigheden
Kerstmenu.
Reserveren kan via info@remise.nl of Tel. 0416-372393Alleen mogelijk op reservering.
Voorgerecht:
Carpaccio van ossenhaas
truffelmayonaise en kaas krullen
of
3 luik van wild
wildham, reerug en wildpaté met vijgencompote
of
Tonijntartaar
met gamba’s en sojadressing
Soepen
Tomatensoep
of
Wildbouillon
€ 5,50
Pompoensoep
met diverse soorten noten
Hoofdgerecht:
Schnitzel Hawaï
€ 17,50
Surf en Turf
kalfsoester met gebakken gamba en truffelsaus
€ 18,50
Tournedos Du Chef
met rode portsaus
€ 26,50
Varkenshaas
met champignonroomsaus
€ 17,50
Varkenshaas saté
met friet
€ 15,50
Gebakken slibtongen
met remouladesaus
€ 18,50
Runderentrecote
met kruidenboter
€ 18,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet of aardappels uit de oven, groenten en rauwkost
Dessert:
Vers fruit
met slagroom
€ 5,75
Chocolade dessert
stukje brownie, chocolade mousse en witte chocolade crème
€ 6,50
Parfait
met gekarameliseerde noten en slagroom