Kerstmenu.


Reserveren kan via info@remise.nl of Tel. 0416-372393Alleen mogelijk op reservering.

Voorgerecht:

Carpaccio van ossenhaas

truffelmayonaise en kaas krullen

 of

3 luik van wild

wildham, reerug en wildpaté met vijgencompote

of

Tonijntartaar

met gamba’s en sojadressing

 

 

 

 

 

 

 

 

Soepen

Tomatensoep

of

Wildbouillon

met bospaddenstoelen

of

Pompoensoep

met diverse soorten noten

 

 

 



Hoofdgerecht:

 

Kalfsoester

met een bospaddenstoelensaus

of

Zeebaarsfilet

zeekraal en kreeftensaus

of

Hertenbiefstuk

met een saus van rode port en preiselbeeren

 

Dessert:

Grand dessert

een heerlijkheid van zoetigheden

 

 

 



Kerstmenu.


Reserveren kan via info@remise.nl of Tel. 0416-372393Alleen mogelijk op reservering.

Voorgerecht:

Carpaccio van ossenhaas

truffelmayonaise en kaas krullen

 of

3 luik van wild

wildham, reerug en wildpaté met vijgencompote

of

Tonijntartaar

met gamba’s en sojadressing









Soepen

Tomatensoep

of

Wildbouillon

€ 5,50

Pompoensoep

met diverse soorten noten






Hoofdgerecht:

Schnitzel Hawaï

€ 17,50

Surf en Turf

kalfsoester met gebakken gamba en truffelsaus

€ 18,50

Tournedos Du Chef

met rode portsaus

€ 26,50

Varkenshaas

met champignonroomsaus

€ 17,50

Varkenshaas saté

met friet

€ 15,50

Gebakken slibtongen

met remouladesaus

€ 18,50

Runderentrecote

met kruidenboter

€ 18,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet of aardappels uit de oven, groenten en rauwkost

Dessert:

Vers fruit

met slagroom

€ 5,75

Chocolade dessert

stukje brownie, chocolade mousse en witte chocolade crème

€ 6,50

Parfait

met gekarameliseerde noten en slagroom

€ 6,25

Kidsmenu € 5,-

Friet met een kroket
Friet met een frikandel
Friet met kipnuggets
Friet met Schnitzel (+€ 3,50)

Bekijk ook eens onze lunchkaart:


Lunchkaart +