Gastenboek

Schrijf in het gastenboek
Johan  |  Heusden 04-07-2018
23 juni 2018 vierde wij een verjaardag met 46 gasten. Het was grandioos. Peter met zijn hele team zorgde er voor een geweldige ontvangst van onze gasten, met koffie en een voortreffelijk buffet en met de muziek van Roy op de achtergrond, kregen wij van onze gasten alleen maar lof.
Zonnebloem afdeling Vlijmen-Vliedberg  |  Vlijmen 04-06-2018
Op 16 mei heeft Peter met zijn medewerkers ons weer verwend met een heerlijk speciaal samengesteld Zonnebloem diner! Gaten en vrijwilligers hebben genoten van de gastvrijheid, de mooi gedekte tafels , de behulpzame bediening, en het heerlijke diner! Het was weer TOP! Heel hartelijk dank hiervoor!
Hans en Marian Brok  |  Drunen 29-05-2018
24 mei hebben wij onze 50 jarige bruiloft gevierd bij jullie en deze dag was voor ons vanA totZ geweldig ! De aankleding van de feestzaal was super, het diner voor ons eigen gezin fantastisch en aan het avondfeest zullen we nog lang terug denken. Peter en personeel jullie waren geweldig, meer kunnen we niet zeggen. Bedankt. Hans en Marian Brok
familie van Heerebeek  |  Vlijmen (Nl) 29-05-2018
Op 26 mei hier ons zestig jarig huwelijksfeest gevierd. Fijne zaal, gastvrije ontvangst, prima eten, en heel fijne en vriendelijke bediening. Complimenten en een aanrader!!
Fam Huibertse  |  Drunen (Nederland) 21-04-2018
Op 8-4-2018 heeft de Remise een buffet voor ons mogen verzorgen. Dit hebben gedaan in zaal de Mainstreet, een gezellige sfeervol zaaltje voor niet al te grote groepen. De verzorging en bediening was zo als we gewend zijn prima. We hebben een hele gezellige middag gehad. Bedankt Remise.
Fam. Pullens  |  Elshout 03-03-2018
Op 23 februari waren wij 50 jaar getrouwd en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. Onze complimenten voor de goede zorgen en het geweldige buffet. Met dank aan de uitstekende en vriendelijke bediening en de compliment en aan de kok. Namens Fam. Pullens-Klerks
Familie van Wezenbeek  |  Kaatsheuvel (Nederland) 31-10-2017
We hebben onze 40 jarige bruiloft bij jullie gevierd. Hartelijk bedankt voor het heerlijk diner, de mooie ambiance en de goede bediening. We hebben samen met onze gasten van dit alles erg genoten. Met vriendelijke groeten, Familie van Wezenbeek. GT i
Flora Jansen (Sapa)  |  Drunen (Nederland) 29-09-2017
Complimenten voor jullie inzet en organisatie tijdens ons academie. De catering was geweldig wat zeker heeft bijgedragen in een zeer geslaagd evenement.
Mia Talsma  |  Drunen (Nederland) 28-09-2017
Op 23 september 2017 mijn 65e verjaardag bij De Remise gevierd. Prima feestje, aan al mijn wensen is gehoor gegeven, verzorging uitstekend, kortom: een fijne en geslaagde dag om op terug te kijken.
Fam van Beurden  |  Drunen (Nederland) 06-09-2017
Op 2 september 2017 hebben wij onze gouden bruiloft gevierd bij de Remise te Drunen. Vanaf het eerste moment hebben Peter en Sonja ons goed op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden. Ook de dag zelf genoten wij van uitstekend eten en drinken. Het personeel zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Dus veel positieve reacties. Peter en Sonja van harte bedankt.
vorige | volgende (pagina's: 20)