Gastenboek

Schrijf in het gastenboek
familie van Heerebeek  |  Vlijmen (Nl) 29-05-2018
Op 26 mei hier ons zestig jarig huwelijksfeest gevierd. Fijne zaal, gastvrije ontvangst, prima eten, en heel fijne en vriendelijke bediening. Complimenten en een aanrader!!
Fam Huibertse  |  Drunen (Nederland) 21-04-2018
Op 8-4-2018 heeft de Remise een buffet voor ons mogen verzorgen. Dit hebben gedaan in zaal de Mainstreet, een gezellige sfeervol zaaltje voor niet al te grote groepen. De verzorging en bediening was zo als we gewend zijn prima. We hebben een hele gezellige middag gehad. Bedankt Remise.
Fam. Pullens  |  Elshout 03-03-2018
Op 23 februari waren wij 50 jaar getrouwd en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. Onze complimenten voor de goede zorgen en het geweldige buffet. Met dank aan de uitstekende en vriendelijke bediening en de compliment en aan de kok. Namens Fam. Pullens-Klerks
Familie van Wezenbeek  |  Kaatsheuvel (Nederland) 31-10-2017
We hebben onze 40 jarige bruiloft bij jullie gevierd. Hartelijk bedankt voor het heerlijk diner, de mooie ambiance en de goede bediening. We hebben samen met onze gasten van dit alles erg genoten. Met vriendelijke groeten, Familie van Wezenbeek. GT i
Flora Jansen (Sapa)  |  Drunen (Nederland) 29-09-2017
Complimenten voor jullie inzet en organisatie tijdens ons academie. De catering was geweldig wat zeker heeft bijgedragen in een zeer geslaagd evenement.
Mia Talsma  |  Drunen (Nederland) 28-09-2017
Op 23 september 2017 mijn 65e verjaardag bij De Remise gevierd. Prima feestje, aan al mijn wensen is gehoor gegeven, verzorging uitstekend, kortom: een fijne en geslaagde dag om op terug te kijken.
Fam van Beurden  |  Drunen (Nederland) 06-09-2017
Op 2 september 2017 hebben wij onze gouden bruiloft gevierd bij de Remise te Drunen. Vanaf het eerste moment hebben Peter en Sonja ons goed op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden. Ook de dag zelf genoten wij van uitstekend eten en drinken. Het personeel zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Dus veel positieve reacties. Peter en Sonja van harte bedankt.
Fam Lommers  |  Drunen 07-07-2017
Op 1 juli hebben wij bij de remise onze gouden bruiloft gevierd. Dit is een super feest geworden mede door de inbreng van de remise. De ontvangst was top, de bediening was erg goed en het koud en warm buffet was super. Wij hebben van onze gasten veel positieve reacties ontvangen
Michelschaap  |  Drunen (Nederland) 30-05-2017
Op 28 mei 2017 vierden wij dat we samen dat jaar 150 werden. De wijze waarop remise het feest organiseerde was helemaal conform onze wensen we kijken er met veel plezier op terug Michel en. Marijke schaap
Zonnebloem Afdeling Vlijmen-Vliedberg  |  14-05-2017
Op woensdag 10 mei hebben onze gasten en vrijwilligers genoten van het super lekkere, speciaal voor ons samengestelde, Zonnebloem diner! Namens al onze gasten en vrijwilligers een woord van dank aan Peter met zijn keukenbrigade en bijzonder vriendelijke bediening die garant stonden voor het heerlijk en verzorgd etentje, en de gezellige avond! Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar!
vorige | volgende (pagina's: 19)