Gastenboek

Schrijf in het gastenboek
Esman-van Hees  |  waalwijk (Nederland) 18-08-2019
Wij hebben 16-08-2019 onze bruiloft gevierd bij de Remise. onze complimenten aan het personeel alles was top geregeld! heerlijk gegeten en lekker gedronken en een top feest gehad! zeker een aanrader! Paul maurix de dj ook bedankt dat jullie deze avond top heeft gemaakt met geweldige muziek!
Van den hout  |  tilburg (Nederland) 20-05-2019
17 mei onze bruiloft gevierd. Wij hebben ongelooflijk genoten. Het eten was heerlijk en in de avond was het tot in de puntjes goes verzorgd. Het is ook betaalbaar. Ik raad de remise ook zeker aan voor elk partijtje iemand ook heeft.
Antonet en Piet Brok  |  Waalwijk (NL) 26-02-2019
Wij hebben een fantastische middag gehad met een lekkere goed verzorgde brunch in een mooie sfeervolle zaal. Een middag om nooit te vergeten. Nogmaals hartelijk dank.
P. van de Wiel  |  08-02-2019
Onlangs hebben wij onze gouden bruiloft gevierd, en zoals altijd was de bediening en het buffet perfect. we krijgen alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank
Zonnebloem afd. Vliedberg-Vlijmen  |  Vlijmen (Nederland) 19-12-2018
Op 25 november hebben onze vrijwilligers van een geweldig diner mogen genieten ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de afdeling. Alles was perfect, de sfeer , de bediening, de ambiance, en natuurlijk het lekkere diner. Alle lof voor Peter en zijn keukenbrigade! Dank jullie wel!
Anoniem  |  12-11-2018
Vrijdag 2 november een fantastisch verrrassings feest in de kleine zaal gevierd. Leuke intieme zaal. GtWat was alles geweldig geregeld. Lekkere hapjes en drankjes. Een extra bedankje is op zijn plaats voor ober Harold, die top was. Niemand kwam iets te kort en hij serveerde de drankjes en hapjes met humor. Chapeau Met muziek van troubadour Robert was het een avond om nooit te vergeten. Dank jullie wel. Anja en Gerard
Van Griensven  |  Vlijmen (NL) 06-11-2018
Wij hebben afgelopen 3 november een fantastisch feest gehad bij partycentrum Remise in Drunen. De locatie service drank en hapjes waren top, wij hebben genoten.
marga  |  drunen (nederland) 02-10-2018
bij deze willen wij jullie bedanken voor het lekkere eten wat jullie voor onze zoon zaterdag bij het jubileum van de hobbyclub hebben bereid. heel fijn dat jullie bij alles goed rekening hebben gehouden met zijn allergieen. top.dank jullie wel
Hanny Sprangers  |  Drunen (Nederland) 08-09-2018
Op 01-09-2018 onze veertig jarig huwelijksjubileum gevierd bij de Remise. Al vroeg op advies van Peter de muziek vastgelegd. Daarna een geweldig feest gehad van lunch tot feestmiddag alles dankzij ideeën van Peter en en voor de invulling het fantastische team van de Remise. Ook aan onze kleinkinderen was goed gedacht en de vele lovende reacties van onze gasten achteraf (o.a. over het geweldige eten) maken het een mooie herinnering om op terug te kijken. Peter en Team Remise bedankt !!!!!
Jan en Hanny Sprangers  |  Drunen (Nederland) 07-09-2018
Zaterdag 1 September 1978 was onze trouwdag. Een mooie gelegenheid om dat 40 jaar later goed te vieren. Een perfecte voorbereiding en met de hulp van de Remise gezellige live muziek. Een heerlijk buffet waarbij onze wensen tot in detail werden ingevuld. Alles kan en niets is te gek. Dat is de gastvrijheid van de Remise. Een perfecte dag. Peter en team. Bedankt voor deze mooie herinnering.
vorige | volgende (pagina's: 20)