Gastenboek

Schrijf in het gastenboek
Aad en Elly  |  Zierikzeee (Nederland) 14-10-2020
14-10-2020 Uitstekende keuken. Heerlijk gegeten. Prijs - kwaliteit uitstekend.. Dit zie te weinig in Nederland. Top ga zo door
Erik Patat  |  Hillegom (Nederland) 25-09-2020
Heerlijk vegetarisch gegeten. 5 sterren.
Wim en Corrie Vermeulen  |  S-Hertogenbosch (Nederland) 17-12-2019
14 dec j.l. hebben wij ons 50 jarig huwelijks feest gevierd in de REMISE , naar tevredenheid . Vooraf goed gesprek gevoerd met Peter over de uitvoering ,de lokatie was keurig verzorgd , net als het bedienend personeel. Het lopend warm en koud buffet was van uitstekende kwaliteit er was meer als voldoende aanwezig. Een aanrader voor iedereen die wat te vieren. Bedankt .
Mike Roeters  |  Oudheusden (Ned) 17-10-2019
Mijn 50ste verjaardag was een groot succes!! Ik dank het gezellige en vlotte personeel!! Alles is mogelijk in de Remise!!! Een aanrader voor iedereen.
Piet en Francijn van Eersel  |  06-10-2019
Op 28 september hebben we ons 50-jarig huwelijksfeest gevierd. Het was een prachtig feest, waaraan de zaal, het buffet en het personeel een waardevolle bijdrage hebben geleverd. Het koude, warme eb toetjesbuffet zagen er zeer creatief en verzorgd uit. Het smaakte verrukkelijk. De bediening was vriendelijk en attent. We zijn ook zeer tevreden over de gesprekken ter voorbereiding van ons feest. Al onze wensen werden vervuld, en eigenaar Peter gaf ons vertrouwen dat alles goed zou gaan. En dat vertrouwen werd niet beschaamd. We hebben genoten en genieten nog steeds. Voor herhaling vatbaar.
Roland  |  12-09-2019
Mooie zaal, prettige service en goede bediening: helemaal niets op aan te merken. We zouden De Remise aan iedereen aanraden!
Peter van Haaren  |  Drunen (Nederland) 04-09-2019
Op donderdag 29 augustus heb ik mijn 40-jarig dienstverband bij jullie gevierd. Wij hebben mogen genieten van een heerlijk warm en koud buffet en een goede bediening tijdens dit jubileum waarvoor hartelijk dank. Wij kunnen een ieder aanraden om bij jullie een feestje te laten vieren. Alles tot in de puntjes verzorgd en in een juiste sfeer. Nomaals hartelijk dank aan je hele team.
Anny en Jan Schapendonk  |  Drunen (Nederland) 20-08-2019
Op 13 augustus j.l. hebben wij ons gouden huwelijksfeest gevierd bij De Remise in Drunen. We hebben vooraf goede en duidelijke afspraken kunnen maken met Peter Klerks. Hij en zijn team hebben deze afspraken volledig waargemaakt. Mede door de goede zorgen van Partycentrum De Remise hebben we een onvergetelijk feest gehad en kregen van al onze gasten complimenten, die wij bij deze graag doorgeven aan Peter en zijn team. Wij zouden het Partycentrum bij iedereen aanbevelen
van delft  |  vlijmen (nederland) 20-08-2019
Afgelopen zondagmiddag hebben wij genoten van een geweldig feest mede dankzij de vriendelijke bediening, lekkere hapjes en mooie zaal. Ook onze gasten waren zeer enthousiast. Nogmaals onze hartelijk dank!!
Esman-van Hees  |  waalwijk (Nederland) 18-08-2019
Wij hebben 16-08-2019 onze bruiloft gevierd bij de Remise. onze complimenten aan het personeel alles was top geregeld! heerlijk gegeten en lekker gedronken en een top feest gehad! zeker een aanrader! Paul maurix de dj ook bedankt dat jullie deze avond top heeft gemaakt met geweldige muziek!
volgende (pagina's: 20)